Fitness programok

1. Office programok

Ezek olyan foglalkozások, melyek 25 perc időtartamúak, így könnyen a munkaidőbe ágyazhatóak. Emellett lehetőséget biztosítanak egyszerre akár nagy létszám (15-20 fő) költséghatékony bevonására az egészségmegőrzésbe, a munkából kiesett idő minimalizálása mellett.

Office fitness : olyan speciálisan összeállított mozgásprogram, mely átmozgatja és vitalizálja a résztvevőket. Nagy hangsúlyt kapnak benne a gerincvédő- és nyújtó hatású gyakorlatok, melyek továbbá mentálisan is frissítő hatású, mivel javítja a vérkeringést és a szervezet oxigénellátását.

Office relax : ez a rövid program légzés- és relaxációs technikák segítségével segít a stressz szint csökkentésében és a koncentráció fokozásában, melyek hatására javul a teljesítmény és a kommunikáció. Ez a foglalkozás különösen javasolt ügyfélkapcsolattal foglalkozó munkavállalóknak, hisz cége külső megítélésben jelentős része van az ügyfél elégedettségnek.

2. Munkahelyi fitness

Lehetőséget biztosítunk olyan mozgásformák kihelyezett oktatására és gyakorlására, melyek kiemelten hatékonyan regenerálják a testet, s emellett nem veszik túlzottan igénybe a szervezetet. Ezek a mozgásformák nem igényelnek speciális felszerelést, így akár nagyobb tárgyalókban is végezhetők, ami a bevonható munkatársak száma miatt költséghatékony megoldás lehet. Választható munkaidőn kívüli programok: tai chi, jóga, stretching, kondició javító alakformáló tornák .

Szervezetfejlesztés, de miért?

  • növekvő produktivitás,
  • jobb szervezeti hatékonyság,
  • javul a szervezet külső megítélése,
  • nagyobb munkavállalói elégedettség,
  • csökkenő személyi költségek,
  • alacsonyabb fluktuáció.

Ajánlataink

free360report
ocs
freeconsulting

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com